Mit navn er Mikkel Borup.

Jeg er uddannet
Mediegrafiker

Mig - Grafiker

Hvem er jeg?

Mit navn er Mikkel, jeg er 24 år gammel, og uddannet mediegrafiker, med stor faglig kompetence inden for hele den grafiske verden. Til dagligt arbejder jeg med alt fra hjemmesideoptimering, opsætning af tryksager, producering af markedsføringsmateriale samt intern arbejdsoptimering. Jeg arbejder meget med de hyppigste Adobe programmer, samt Microsoft Office pakken, en masse Some, og en smule producering af 3D modeller og renderinger.

Jeg er en ung mand med meget gå-på-mod, og har ufatteligt stor træng til at lære nye ting hele tiden. Jeg har haft en ufatteligt bred vifte af opgaver, som har styrket min faglige kompetence all-round i den grafiske branche. Der er stort set ikke et emne i det grafiske jeg ikke har arbejdet med.

Min rejse - Indtil videre

Klik herunder, for at vælge et afsnit du vil læse om.

Uddannelse

2014

Afsluttede folkeskolen

I 2014 kunne jeg afslutte den almene folkeskole. Jeg var endnu ikke klar over hvad jeg ville efterfølgende. Jeg har længe snakket om at blive elektriker, da jeg arbejdede meget med elektricitet hos Larger Than Life.

2015

Afsluttede 10. Klasse

Efter folkeskolen var jeg i tvivl om hvad jeg ville, og besluttede derfor at tage et år i 10. klasse, for at komme nærmere hvad jeg ville efter folkeskolen. (Hvis ikke jeg havde taget en 10. klasse var jeg idag udlært elektriker).

2015

1. grundforløb - Tech College

Jeg startede på 1. grundforløb på Tech College i Aalborg på Media linjen. Jeg havde en idé om at jeg skulle uddannes til Webintegrator, men var stadig meget i tvivl. Jeg vidste dog at jeg ville arbejde inden for media.

2016

2. grundforløb - Tech College

På 2. grundforløb blev jeg klogere, og fik øjnene op for det grafiske. Det føltes helt naturligt, og vakte en kæmpe interesse i mig. Glæden ved at arbejde med det grafiske er i dag lige så stor, hvis ikke større.

2019

Photoshop kursus - advanceret

2020

Emballage desgin kursus

2016-2020

Hovedforløb - Mediegrafiker

På hovedforløbet startede jeg i skolepraktik, da jeg ikke havde fundet en praktikplads at uddanne mig ved. Jeg fandt dog min nuværende arbejdsplads i midt 2017, hvor jeg startede som studiehjælper i min fritid. Det blev dog til en fast praktikplads i start 2018, og en fastansættelse i 2020, hvor jeg afsluttede min uddannelse med et 10 tal.

Mine færdigheder

Herunder ser du et udklip af, hvilke programmer jeg mest hyppigt arbejder med. Jeg har opsat det efter, hvilke programmer jeg er mest skarpe til, og hvilke jeg har brugt mest tid på. Jeg er dog utroligt lærenem, så nye og ukendte programmer er ikke en hindring.

Adobe illustrator
Adobe Photoshop
Adobe InDesign
Adobe Lightroom
Adobe XD
Adobe Premiere Pro
WordPress
Blender - 3D Software
Microsoft Office
Google ADS & Seo
Sociale Medier

Erhvervs erfaring

2013-2017

Medarbejder - Larger Than Life

i 2013 startede jeg på et såkaldt “dj-kursus”, med en drøm om at blive DJ. Larger Than Life var et mobildiskotek, som dengang var Danmarks største, hvor vi tog rundt og spillede til diverse begivenheder.

2014-2017

Medarbejder - Føtex

Fra 2014 – 2017 arbejdede jeg som service medarbejder i food i Føtex. Jeg fik lov til at fortsætte efter jeg blev 18, dog måtte jeg trække mig, da jeg fik tilbudt at hjælpe min nuværende arbejdsplads som studiemedhjælper.

2017-2020

Eget Mobildiskotek

Efter jeg har været ved Larger Than Life i godt 4 år, valgte jeg med mit netværk derfra at starte eget mobildiskotek. Jeg stod for alt det grafiske i virksomheden, samt hjalp til med at spille til diverse begivenheder.

2017-2018

Studiehjælper - BMC Danmark

Med hjælp fra et godt netværk, fik jeg tilbudt et job som studiehjælper hos BMC Danmark, som var starten på min nuværende arbejdsplads. Som studiehjælper hjalp jeg med små grafiske opgaver i min fritid.

2018-2020

Elev - BMC Danmark

Opgaverne hos BMC blev større og større, og de kunne i starten af 2018 tilbyde mig en praktikplads, hvor jeg brugte min dagligdag på en masse forskellige typer af grafiske opgaver.

2018-Nu

Freelance Grafiker

Med en kæmpe passion inden for det grafiske søger jeg hele tiden nye cases at tage hånd om. I 2018 besluttede jeg at “sælge mig selv”, som freelance grafiker til store som små opgaver / virksomheder. 

2020-Nu

Grafiker - BMC Danmark

da jeg afsluttede min uddannelse i 2020 kunne jeg med stor glæde fortsætte hos BMC Danmark som fastansat.

2021-Nu

Egen virksomhed - Webshop

For mig må det aldrig stå stille, og det resulterede i at jeg i 2021 åbnede min egen webshop, hvor jeg sælger grafiske plakater. Virksomheden er en lille hobbyforretning, men også et sted hvor jeg hele tiden kan udfolde mine kreative idéer, og samtidig dele nogle af mine grafiske produkter til andre.

Lidt mere om mig

Jeg bor pt. i Sulsted med min dejlige kæreste, og vores søn på snart 1 år, og kører hver dag til min arbejdsplads i Aalborg.

I min fritid arbejder jeg som freelance grafiker, og driver min egen webshop.

Drømmen er, at arbejde et sted, hvor der er plads til at udfolde sig kreativt, og hvor man får mulighed for at være med i hele processen. Jeg elsker at gå fra en tanke til slutprodukt, og hele processen til at nå i mål. For mig er det super tilfredsstillende, at se det man startede med som en tanke i hovedet, ende ude i den virkelige verden.

Lyder det interessant? Så kontakt mig i dag.